Betonplaten

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Voor betonplaten in specifieke afmetingen, diktes of uitvoeringen bent u bij MBS Beton aan het juiste adres. Wij zijn dé betonspecialist en we beschikken over een breed aanbod aan betonproducten voor de agrarische en infrasector. Hieronder vallen niet alleen betonplaten, maar denk bijvoorbeeld ook aan keerwanden, sleufsilowanden en stapelblokken. Welk product u ook van ons nodig heeft, wij garanderen te allen tijde de allerbeste kwaliteit.

Betonplaten tegen een scherpe prijs

Naast een hoge kwaliteit vinden wij een eerlijke prijs erg belangrijk bij de verkoop van betonplaten. Als u betonplaten bij ons bestelt, kunt u daarom rekenen op een eerlijke en scherpe prijs. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar in Nederland u de platen nodig heeft, u kunt ze overal in het land heel eenvoudig bij ons bestellen.

Ontdek ons ruime aanbod

Bij MBS Beton vindt u betonplaten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een toegangsweg, een fietspad of een ‘koepad’ mee realiseren. Wij beschikken over een ruim aanbod aan betonplaten waaruit u kunt kiezen, waaronder:

 • Kavelplaten
 • Topplaten
 • Gebezemde vloerplaten
 • Platen met patroon en kleur

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u betonplaten of andere betonproducten bestellen, maar heeft u eerst nog vragen over bijvoorbeeld de afmetingen, de prijs of het productieproces? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via het contactformulier of via het telefoonnummer 035 588 18 39. Het contactformulier kunt u tevens gebruiken om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het door u gewenste aantal platen.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01