Betonplaten

MBS Beton produceert betonplaten van hoge kwaliteit. Als echte betonspecialist hebben wij een breed aanbod betonproducten voor de agrarische en infrasector. Naast betonplaten bestaat ons aanbod uit keerwanden, sleufsilowanden, stapelblokken en andere betonproducten.

Groot aanbod aan betonplaten

MBS Beton is specialist in de productie en levering van betonplaten voor agrarische en infra doeleinden. Wij leveren de hoogkwalitatieve platen voor een scherpe prijs door heel Nederland. Onze platen worden onder andere toegepast voor het realiseren van een toegangsweg, fietspad of koepad.

Bij ons vindt u onder andere de volgende betonplaten:

  • Kavelplaat
  • Topplaat
  • MBS-Kavelplaat voor het realiseren van kavelpaden
  • Gebezemde vloerplaat
  • Platen met patroon en kleur

Meer informatie

Bent u op zoek naar betonplaten van een uitstekende kwaliteit voor een lage prijs? Wij helpen u graag verder. U vindt ons gehele aanbod op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het door u gewenste aantal platen. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05