Keerwanden

MBS Beton uit Soest is de absolute specialist in het produceren, leveren en plaatsen van keerwanden en vloerplaten. Wij leveren alleen betonproducten van de beste kwaliteit. Onze keerwanden worden binnen de infrasector gebruikt voor onder andere het opvangen van hoogteverschil, het realiseren van een tijdelijke of permanente opslagmogelijkheid en als grondkering.

Laat uw keerwanden leveren en plaatsen door keerwandspecialist MBS Beton

MBS Beton kan voor iedere toepassing bijpassende keerwanden leveren en plaatsen. Bij ons kunt u terecht voor enkelkerende en dubbelkerende wanden in uiteenlopende uitvoeringen. Maar ook voor wanden met verschillende verkeersklassen voor verkeersbelasting bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw project een unieke uitstraling geven? Kies dan voor keerwanden met een patroon en kleur of onze speciale structuurwanden. Wilt u een van onze standaardwanden bestellen? Deze staan op onze productielocaties op voorraad, waardoor u geen last van lange wachttijd heeft. Maatwerk is vanzelfsprekend altijd mogelijk. Bekijk eerder gerealiseerde projecten via deze website en krijg een beeld van wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over onze keerwanden?

Het brede assortiment keerwanden van MBS Beton vindt u op onze website. Bent u geïnteresseerd in onze keerwanden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het door u gewenste aantal keerwanden. U bereikt ons door te bellen naar 035-5881839. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over het plaatsen van keerwanden? Ook dan kunt u bellen naar het eerdergenoemde telefoonnummer. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Gerelateerde pagina's

Bekijk de gerelateerde pagina's

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05