Keerwanden

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Ben u op zoek naar de juiste keerwand? MBS Beton is specialist in het produceren van hoogkwalitatieve keerwanden. Onze keerwanden worden binnen de infrasector onder andere gebruikt voor het opvangen van hoogteverschil, het realiseren van een tijdelijke of permanente opslagmogelijkheid en als grondkering.

Uw keerwandspecialist

MBS Beton heeft voor iedere toepassing een bijpassende keerwand. Bij ons kunt u terecht voor enkelkerende en dubbelkerende wanden in uiteenlopende uitvoeringen en wanden met verschillende verkeersklassen voor verkeersbelasting. U geeft uw project een unieke uitstraling met onze keerwand met patroon en kleur en onze speciale structuurwanden. Standaardwanden staan op onze productielocaties op voorraad. Maatwerk behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Het brede assortiment keerwanden van MBS Beton vindt u op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het door u gewenste aantal keerwanden. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

   

  MBS Beton