Sleufsilo

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Bent u op zoek naar een complete sleufsilo of wilt u enkel de elementen hiervan aanschaffen? In beide gevallen kunt u uitstekend bij MBS Beton terecht. Bij ons koopt u een sleufsilo, of de elementen hiervan, voor een scherpe prijs. De kwaliteit van onze producten doet echter niet ten onder. Met onze sleufsilowanden en vloerplaten realiseert u eenvoudig een duurzame ruwvoeropslag.

Uw sleufsilo op maat

MBS Beton is dé keerwandspecialist. Wij produceren en leveren wanden en vloerplaten in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen voor de door u gewenste sleufsilo. De betonkwaliteit van de wanden van MBS Beton is de afgelopen jaren steeds verder verhoogd om de aantasting van de wanden door zuren als percolaat en perssappen en de hechting van vuil tegen te gaan.

Een sleufsilo of de elementen hiervan voor een scherpe prijs

MBS Beton kan de door u gewenste sleufsilo tegen een scherpe prijs leveren. De exacte prijs van de silo hangt grotendeels af van de gevraagde afmetingen. Vertel uw wensen aan ons en wij stellen voor u een offerte op. Deze offerte is geheel vrijblijvend, zodat u altijd nog kunt beslissen of u de sleufsilo of de elementen door ons wilt laten maken.

Ook voor andere betonproducten schakelt u ons in

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diverse betonproducten van hoge kwaliteit, want wij zijn dé keerwandspecialist. Met onze scherp geprijsde producten realiseert u eenvoudig de sleufsilo die past bij uw situatie. Naast sleufsilowanden vindt u bij ons systemen om de afwatering van uw sleufsilo goed te regelen en kunt u voor de verharding van uw silo kiezen voor onze hoogkwalitatieve vloerplaten of asfalt. Bovendien kunt u bij ons terecht voor allerlei andere betonproducten, zoals stapelblokken.

Neem contact met ons op

Meer informatie over het aanbod aan sleufsilo elementen en andere producten van MBS Beton vindt u op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u tevens vrijblijvend een offerte aanvragen voor een silo in de door u gewenste afmetingen. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier of belt u naar 035 588 18 39.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01