Sleufsilowanden

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Bent u op zoek naar sleufsilowanden voor een scherpe prijs? Bij MBS Beton zijn wij u dan graag van dienst. Wij zijn dé keerwandspecialist en bieden een breed aanbod aan diverse betonproducten van hoge kwaliteit, waaronder sleufsilowanden. Met onze betonwanden en vloerplaten realiseert u snel en zonder problemen een sleufsilo. Deze wordt geregeld gebruikt voor tijdelijke of permanente voeropslag, maar is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt als mestopslag.

Sleufsilowanden en andere betonproducten van de beste kwaliteit

Het produceren van stevige sleufsilowanden is een van onze specialiteiten, waardoor u kunt rekenen op de beste kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij veel tijd gestoken in de betonkwaliteit van onze wanden om aantasting van de wanden tegen te gaan. Hierdoor maken zuren als percolaat en perssappen geen schijn van kans meer. Ook de aanhechting van vuil is aanzienlijk verminderd.

Betaal een eerlijke prijs voor sleufsilowanden

Wanneer u sleufsilowanden gaat bestellen, wilt u natuurlijk graag een eerlijke prijs hiervoor betalen. Wij leveren al onze betonproducten door heel Nederland tegen een scherpe prijs. De exacte kosten zijn afhankelijk van de door u gewenste aantallen, afmetingen, diktes en uitvoeringen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier om erachter te komen wat uw bestelling gaat kosten.

Neem bij vragen gerust contact met ons op

Wilt u graag meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Stel uw vraag via het contactformulier of bel naar 035 588 18 39. Wij helpen u graag verder en vinden samen met u de beste oplossing.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

   

  MBS Beton