Sleufsilowanden

Bij MBS Beton vindt u sleufsilowanden voor een scherpe prijs. Wij zijn de keerwandspecialist met een breed aanbod aan diverse betonproducten van hoge kwaliteit. Wij leveren onder andere sleufsilowanden, vloerplaten, waterputten en stapelblokken.

Sleufsilowanden voor een scherpe prijs

MBS Beton kan de door u gewenste sleufsilowanden tegen een scherpe prijs leveren. De exacte prijs van de gehele sleufsilo hangt grotendeels af van de door u gewenste afmetingen. Wij leveren sleufsilowanden in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. De betonkwaliteit van de wanden geleverd door MBS Beton is de afgelopen jaren steeds verder verhoogd om de aantasting van de sleufsilowand door zuren als percolaat en perssappen en de hechting van vuil tegen te gaan. Voor de verharding binnen en om de sleufsilo(‘s), kunt u kiezen voor vloerplaten of asfalt.

Meer informatie

Meer informatie over het realiseren van een sleufsilo voor een scherpe prijs vindt u op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een sleufsilo in de door u gewenste afmetingen. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05