Stapelblokken

MBS Beton heeft ook stapelblokken in het assortiment. Deze stapelblokken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. De stapelblokken zijn met name geschikt voor gebruik binnen de opslagsector maar kunnen ook binnen andere sectoren, waaronder de agrarische sector, toegepast worden.

Wij hebben stapelblokken in diverse uitvoeringen!

De stapelblokken van MBS Beton zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij de volgende blokken in ons assortiment:

 • Standaard stapelblokken met noppen
 • Standaard stapelblokken zonder noppen
 • Afgeschuinde stapelblokken
 • Dakblokken

Overige betonproducten

Naast stapelblokken produceert MBS Beton diverse andere betonproducten waaronder keerwanden, waterputten en vloerplaten.

Meer informatie

Meer informatie over de stapelblokken van MBS Beton vindt u op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het door u gewenste aantal stapelblokken. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt of informatie over andere producten, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

   

  MBS Beton