Stapelblokken

MBS Beton produceert de kwalitatief hoogwaardige ModuloBloc stapelblokken. Deze blokken hebben een hoge betonkwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. De stapelblokken zijn met name geschikt voor gebruik binnen de opslagsector maar kunnen ook binnen andere sectoren, waaronder de agrarische sector, toegepast worden. De ModuloBloc stapelblokken zijn vier uur lang brandwerend waardoor de opgeslagen goederen beschermd zijn.

Uitvoeringen stapelblokken

De stapelblokken van MBS Beton zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij de volgende blokken in ons assortiment:

  • Standaard stapelblokken
  • Dakblokken
  • Draaiblokken
  • Afgeschuinde blokken

Overige betonproducten

Naast ModuloBloc stapelblokken produceert MBS Beton diverse andere betonproducten waaronder keerwanden, waterputten en vloerplaten.

Meer informatie

Meer informatie over de ModuloBloc stapelblokken van MBS Beton vindt u op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het door u gewenste aantal ModuloBloc stapelblokken. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05