Vloerplaat

Met een vloerplaat van MBS Beton realiseert u een goede verharding van uw loods, hal, kelder of andere ruimte. MBS Beton levert vloerplaten van goede kwaliteit voor een stevige basis. Wij voorzien de agrarische en infrasector ook van keerwanden, sleufsilowanden, stapelblokken en andere betonproducten.

Gegarandeerd de juiste vloerplaat voor uw situatie

Dankzij verschillende afmetingen, diktes en gewicht hebben wij altijd een passende vloerplaat bij uw situatie. Onze platen zijn uitermate geschikt voor een ondergrond met weinig draagkracht en kunnen worden voorzien van een stalen hoeklijn. Al onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit beton.

Meer informatie

Realiseer ook een goede verharding met een vloerplaat van MBS Beton. U vindt ons gehele aanbod keerwanden, vloerplaten en andere producten op deze website. Via het contactformulier op deze pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het door u gewenste aantal vloerplaten. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01