Vloerplaten

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van vloerplaten? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn dé specialist in de productie van verharding, keerwanden en aanverwante betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Wij leveren dus ook stevige vloerplaten van beton, waarmee u elk terrein op een snelle en eenvoudige manier verhardt. Maar onze producten zijn bijvoorbeeld ook ideaal voor de realisatie van een tijdelijke of permanente opslag. Of u nu vloerplaten of andere producten van beton bij ons bestelt, wij garanderen te allen tijde de beste kwaliteit.

Vloerplaten in uiteenlopende uitvoeringen

MBS Beton levert bedrijfsvloerplaten in heel Nederland tegen een scherpe prijs. U kunt hierbij kiezen uit een groot aanbod aan vloerplaten in uiteenlopende uitvoeringen. Onze vloerplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en gewicht en kunnen indien gewenst worden voorzien van een stalen hoeklijn. Naast de standaarduitvoeringen zijn er vloerplaten in kleur en met patroon verkrijgbaar waaronder onze klinkerplaat.

Keerwanden en overige betonproducten

Naast bedrijfsvloerplaten produceren we bij MBS Beton ook andere kwalitatieve betonproducten, zoals keerwanden, sleufsilowanden en stapelblokken. Deze producten zijn eveneens in verschillende afmetingen, diktes en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo beschikken wij over zowel enkelkerende als dubbelkerende wanden in geborstelde, gespaande en gladde uitvoeringen. Hiermee realiseert u zonder problemen een tijdelijke of permanente opslag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar bedrijfsvloerplaten voor een specifieke toepassing? Bij MBS Beton vindt u altijd een oplossing! Wij beschikken over geschikte vloerplaten voor elke toepassing. Bekijk het gehele productaanbod online of vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 035 588 18 39. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en vermeld daarbij hoeveel bedrijfsvloerplaten u graag zou willen en in welke uitvoering. Via dit contactformulier kunt u uiteraard ook vragen stellen of meer informatie opvragen over onze andere betonproducten. Wij helpen u graag verder.

  Wanneer u vragen heeft over onze betonproducten of vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
  U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

  Volg MBS Beton

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Download onze brochure
  Contact

  MBS Beton BV

  Energieweg 2

  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096391
  Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

   

  MBS Beton