MBS Beton Waterberging

Voordelige drainerende waterberging met keerwanden

Voorkom wateroverlast tijdens extreme neerslag

MBS Beton biedt structurele en duurzame oplossingen op het gebied van waterberging uitgevoerd in prefab beton om wateroverlast tijdens extreme neerslag tegen te gaan. Met de standaard keerwanden van MBS Beton kan een zeer voordelige drainerende waterberging gerealiseerd worden waarbij het overtollige regenwater terugvloeit in de bodem.

Door de jarenlange ervaring binnen de MBS-groep met ondergronds bouwen, hebben wij veel kennis van de Nederlandse bodem, funderingsmogelijkheden en de waterhuishouding. Wij ondersteunen u dan ook graag bij het gehele proces van het realiseren van een waterberging; van de advisering over een passende oplossing tot de engineering, productie en montage.

Projecten

Onderstaand een deel van de waterbergingen die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd:

–          Infiltratiekelder gemeente Oisterwijk

–          Infiltratiekelder Noord-Brabant

–          Infiltratiekelder Limburg

Waterberging in een vaste kelderbak

Bij moeilijk bereikbare binnenstedelijke locaties of in de buurt van zettingsgevoelige gebouwen biedt de MBS afzinkkelder® van MBS Kelderbouw veel mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over het realiseren van een waterberging met een vaste kelderbak via MBS Kelderbouw.

Meer informatie

Neem voor meer informatie orf een vrijblijvende offerte contact op via 035-588 1888 of info@mbsbeton.nl.Wij helpen u graag verder.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton