Specialist in prefab betonelementen voor de agri sector

MBS Beton Agri

Met de sleufsilowanden van MBS Beton realiseert u de sleufsilo die perfect past binnen uw bedrijf. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden dat wij aanbieden, hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing. Voor de verharding van uw sleufsilo bent u bij MBS Beton eveneens aan het juiste adres. Onze vloerplaten worden tevens toegepast als erfverharding. Daarnaast zijn onze vloerplaten geschikt voor de aanleg van kavelpaden.

Vanuit het idee dat men binnen de agrarische sector niet op zoek is naar enkel een sleufsilo maar vraagt om een complete voeropslag heeft MBS Beton het totaalconcept op de markt gezet. Het totaalconcept bestaat uit duurzame sleufsilowanden (Greenline sleufsilowanden), een efficiënt en arbeidsbesparend afdeksysteem en de Broeibreker; een innovatieve methode van MBS Beton om mogelijke voederwaardeverliezen in kaart te brengen en te vertalen naar euro’s. Wij helpen u graag om ruwvoerverliezen te beperken en zo de melkproductie te verhogen.

MBS Beton maakt deel uit van de MBS Groep. De kracht van MBS Beton wordt gevormd door de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze agrarische adviseurs helpen u graag verder.

Kijk bij producten voor meer informatie over de prefab betonelementen die wij leveren voor de  agrarische sector.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Gerelateerde pagina's

Bekijk de gerelateerde pagina's

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05