MBS Beton, specialist in prefab beton voor de infrasector

MBS Beton Infra

De hoogwaardige keerwanden en betonplaten van MBS Beton worden veelvuldig toegepast binnen de infrasector. Onze keerwanden worden onder andere gebruikt voor het realiseren van een opslag, als grondkering en om hoogteverschillen op te vangen. De keerwanden en betonplaten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uitvoeringen. De vloerplaten en keerwanden zijn eventueel geschikt voor zwaar verkeer. U geeft uw project een unieke uitstraling met onze keerwanden met patroon en kleur en onze speciale structuurwanden. Ook kunt u kiezen voor een vloerplaat met structuur. Wij denken graag met u mee en maatwerk is bij ons geen enkel probleem.

MBS Beton maakt deel uit van de MBS Groep. De kracht van MBS Beton wordt gevormd door de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw infra project? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze infra adviseurs helpen u graag verder.

Kijk bij producten voor meer informatie over de prefab betonelementen die wij leveren voor de infrasector.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton