Keerwanden voor een strakke opslag

In maart 2016 heeft MBS Beton keerwanden geleverd bij C. Jansen Loon – Grondverzet in Wijchen. Op het terrein van het loon- en grondverzetbedrijf is een opslag gerealiseerd met KLXXX wanden met een hoogte van 200 cm en een lengte van 500 cm. De achterwand van de opslag bestaat uit CLXXA wanden met een hoogte van 250 cm en een lengte van 400 cm afkomstig uit de fabriek van MBS & CBS Beton in Emmen. Het betreft een uitbreiding van de bestaande opslag. De opslag wordt gebruikt voor zand, grond, grind en compost.

Vanwege de ruimte heeft dhr. Jansen gekozen voor keerwanden in plaats van stapelblokken. “Keerwanden nemen minder ruimte in beslag dan brede stapelblokken waardoor we meer opslagruimte tot onze beschikking hebben en het geheel oogt strakker met keerwanden,” aldus de eigenaar van C. Jansen Loon-Grondverzet. Op het bedrijfsterrein in Wijchen wordt voor de opslag van grof materiaal zoals puin wel gebruikgemaakt van stapelblokken.

C. Jansen Loon-Grondverzet, gevestigd in Nijmegen en Wijchen, is een veelzijdig bedrijf wat onder andere actief is op het gebied van grondverzet, bestrating, de aanleg van tuinen en sloop- en rioleringswerkzaamheden. De voornaamste bedrijfstak wordt echter gevormd door agrarisch loonwerk.

Meer foto’s van de gerealiseerde opslag vindt u hier.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01