Keerwanden voor parkeerterrein en hoofdentree Designer Outlet Center Roermond

Vanwege parkeerdrukte op de piekdagen en uitbreiding van het Designer Outlet Center Roermond realiseert STRABAG in opdracht van Roermond Parking Land bij Designer Outlet Center Roermond een nieuw parkeerterrein met de naam ‘Big Triangle’. Het nieuwe parkeerterrein is gelegen tussen de Schipperswal en het bestaande parkeerterrein van Designer Outlet Center Roermond. Op dit terrein wordt gelijktijdig door een derde partij een bovengrondse parkeergarage gebouwd.

Voor de aanleg van het parkeerterrein voert STRABAG de volgende werkzaamheden uit:

–          Aanleggen van regenwaterrioleringen;
–          Aanleggen van verhardingen;
–          Aanbrengen van terreinverlichting;
–          Aanbrengen van groenvoorzieningen.

Om het hoogteverschil op het toekomstige parkeerterrein op te vangen, heeft MBS Beton keerwanden geleverd. Het betreft 38 keerwanden van het type CLF10GS met een hoogte van 100cm en een lengte van 400cm. De keerwanden zijn bij MBS & CBS Beton in Emmen geproduceerd.

MBS Beton heeft tevens keerwanden geleverd voor de vernieuwing van de hoofdentree van het Designer Outlet Centre Roermond. Het betreft acht keerwanden van het type CLF10GS met een lengte van 400cm en een variabele hoogte van 100-200cm. Deze keerwanden zijn eveneens bij MBS & CBS Beton in Emmen geproduceerd.

Met de aanleg van het parkeerterrein en de bouw van de parkeergarage worden in totaal ca. 3.500 nieuwe parkeerplaatsen gecreëerd voor de bezoekers van het Designer Outlet Center Roermond en is het Outlet Center voorbereid op de toekomst.

Meer foto’s van het eindresultaat vindt u hier.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01