Keerwanden voor recyclingstation De Schans

Afgelopen maanden is recyclingstation De Schans in Soest geheel vernieuwd. Er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en veiliger recyclingstation. Het project is in opdracht van de gemeente Soest gerealiseerd door Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. De keerwanden die toegepast zijn in dit project zijn geleverd door MBS Beton.

In het ontwerptraject is bekeken wat technisch de beste manier was om het project te realiseren. Naast de standaard elementen is veel maatwerk toegepast waaronder het creëren van diverse hoeken anders dan 90° en is maatwerk geleverd ter hoogte van de verdiepte vuilcontainers.

Aansluitend aan het verhoogde bordes van het stortperron bevindt zich een hellingbaan waarvan een gedeelte in hoogte verloopt van 90 cm naar 260 cm boven maaiveld. Hierbij zijn keerwanden toegepast met een in hoogte verlopende bovenzijde. Deze keerwanden sluiten vloeiend aan op het verhoogde bordes waaronder zich een functionele ruimte bevindt.

Naast het stortperron is op het terrein een aparte veegvuiloverslag/afspoelplaats gerealiseerd. Hiervoor zijn keerwanden toegepast met een hoogte van 350 cm. Aan de bovenzijde van deze wanden is een spatscherm gemonteerd.

Het recyclingstation aan de Schans 16 wordt op donderdag 21-01-2016 feestelijk geopend door wethouder Marcel Adriani. 

Meer foto’s van dit project vindt u hier

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01