Keerwanden voor woningen in voormalige LTS Veghel

In de oude LTS aan de Spoorlaan in Veghel zijn 25 woningen gerealiseerd. In februari 2014 werd gestart met de bouw van de woningen die met name voor jongeren en alleenstaanden aantrekkelijk zijn.

Het schoolgebouw aan de Spoorlaan stond sinds de zomer van 2009 leeg en werd al snel doelwit van vandalisme en inbraak. Klachten van buurtbewoners deden de gemeente besluiten om het grootste gedeelte van de voormalige LTS te slopen en de lange gevel aan de Spoorlaan dicht te timmeren. Het deel dat niet gesloopt is, is in handen gekomen van aannemer van de Ven. Van de Ven besloot studio’s en loftwoningen met een groot leefvertrek met keuken, een badkamer en een slaapkamer in de oude LTS te realiseren.

Van der Linden Grondwerken b.v. uit Veghel is betrokken geweest bij de sloopwerkzaamheden, het grondwerk en de aanleg van de bestrating voor het woonproject aan de Spoorlaan. Om de hoogteverschillen op het terrein op te vangen is gebruikgemaakt van keerwanden van MBS Beton. Op een deel van de keerwanden is hekwerk gemonteerd.  

Inmiddels zijn de woningen klaar en zijn de eerste bewoners naar hun nieuwe woning verhuisd.

Foto’s van dit project vindt u hier.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton