MBS Beton biedt structurele oplossing voor wateroverlast in binnenstad

MBS Waterberging
Het voorkomen van wateroverlast in binnenstedelijk gebied als gevolg van extreme neerslag is een actueel onderwerp wat bij veel gemeenten op de agenda staat. Samen met MBS Kelderbouw biedt MBS Beton structurele en duurzame oplossingen op het gebied van waterberging, uitgevoerd in prefab beton. Binnen MBS realiseren we al ruim vijftien jaar betonkelders op maat variërend van prefab woonhuiskelders onder nieuwbouw tot grote parkeergarages onder appartementencomplexen in de binnenstad. Door de jarenlange ervaring met ondergronds bouwen, hebben we veel kennis over de Nederlandse bodem. We ondersteunen opdrachtgevers dan ook bij het gehele proces van het realiseren van een waterberging; van de advisering over een passende oplossing tot de engineering en de montage.

Kelders en keerwanden
Bij het realiseren van een waterberging kan gekozen worden voor een gesloten bufferkelder van MBS Kelderbouw. Op krappe binnenstedelijke locaties of bij zettingsgevoelige gebouwen biedt de MBS afzinkkelder® veel mogelijkheden. Met keerwanden van MBS Beton kan een zeer voordelige drainerende waterberging gerealiseerd worden waarbij het overtollige regenwater terugvloeit in de bodem.

Ruime ervaring
In 2006 heeft MBS in samenwerking met Tauw en Waterblock de eerste Nederlandse afzink-infiltratiekelder aangelegd in Egmond aan Zee. Inmiddels hebben we een groot aantal waterbergingen met zowel een vaste kelderbak als keerwanden geleverd.

Onderstaand een klein deel van de waterbergingen die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd:

–          Infiltratiekelder gemeente Oisterwijk
–          Infiltratiekelder Noord-Brabant
–          Infiltratiekelder Limburg

Meer informatie
Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar www.mbswaterberging.nl. Uiteraard kunt u met vragen of voor een vrijblijvende offerte contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 035-588 1839 of via info@mbswaterberging.nl.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton