MBS-Profielwand

De MBS-Profielwand is speciaal ontwikkeld voor projecten waarbij een speciale uitstraling gewenst is. De profielwand kan zowel aan de voet- als aan de rugzijde voorzien worden van structuur. U kunt kiezen uit meer dan vijftig structuren variërend van strak tot natuurlijk. Een wand welke aan beide zijden glad is behoort ook tot de mogelijkheden. De MBS-Profielwand is leverbaar in verschillende lengtes, hoogtes en diktes. De opstaande wand heeft van boven tot onder een gelijke dikte.

Door de aanschaf van nieuwe mallen op onze productielocatie zijn de mogelijkheden nog meer uitgebreid. De nieuwe mal is flexibeler waardoor er qua ontwerp van de keerwanden meer mogelijk is. De normaliter rechtopstaande wanden kunnen bijvoorbeeld onder een bepaalde hoek (hellend) gestort worden. Ook het storten van keerwanden langer dan 10 meter behoort nu tot de mogelijkheden.

Het aanbrengen van een bepaalde structuur wordt gerealiseerd door het aanbrengen van zogenaamde structuurmatten in de mal. Omdat wij verschillende toeleveranciers van deze structuurmatten hebben, is er een groot standaard assortiment aan structuurmatten beschikbaar. Wilt u een profiel wat afwijkt van standaard en wat aangepast dient te worden aan uw wensen, dan is dit in overleg mogelijk.

De MBS-Profielwand wordt veelal toegepast binnen de woningbouw en infra-projecten. Recentelijk zijn er profielwanden geleverd ten behoeve van het werk Spoorzone Elst. Voor verbreding van de zijperrons was ongeveer 250 meter aan keerwanden nodig. De architect heeft daar bepaald dat de keerwanden moesten worden voorzien van een door hem voorgeschreven profiel.

Meer foto’s van het project Spoorzone Elst vindt u hier

Informeert u gerust naar de uitgebreide mogelijkheden!

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton