Omleidingsroute verhardt met betonplaten van MBS Beton

In het centrum van Borger wordt een rotonde aangelegd door Hemmen Aanneming en Wegenbouw. Langs de locatie van de aan te leggen rotonde is aan één zijde een bouwweg aangelegd. Dit heeft een tweetal voordelen. Ten eerste kan de rotonde op deze manier zonder oponthoud worden aangelegd. Ten tweede blijft de verkeersstroom op gang waardoor de verkeersoverlast beperkt is. 

De bouwweg welke is aangebracht bestaat uit betonplaten welke via MBS Beton aan Hemmen Aanneming en Wegenbouw geleverd zijn. Dit zijn betonplaten met een standaard afmeting van 200 x 200 x 16 cm welke een aslast van 20 ton kunnen weerstaan. De deklaag van de betonplaten is voorzien van een lichte bezemstructuur om grip op de weg te houden. 

Na de aanleg van de rotonde zullen de betonplaten weer verwijderd worden en bij andere projecten worden toegepast. Mede hierdoor is ervoor gekozen de betonplaten uit te voeren met een stalen hoeklijn. Doordat de betonplaten op meerdere projecten worden toegepast, en dus meerdere keren worden opgepakt, vervoerd en gelegd, wordt de kans op beschadigingen vergroot. De stalen hoeklijn zorgt ervoor dat de randafwerking van de betonplaat netjes blijft. 

Naast de betonplaten van 200 x 200 x 16 cm met stalen hoeklijn heeft MBS Beton diverse andere betonplaten in het assortiment. Deze betonplaten variëren in afmetingen en afwerkingen. Informeer bij MBS Beton naar de mogelijkheden.

Meer foto’s van dit project vindt u hier

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

 

MBS Beton