Snel en efficiënt uw ruwvoer afdekken

Het afdekken en openen van uw ruwvoer is vaak een fysiek zwaar en tijdrovend werk. De wijze van afdekken heeft invloed op de kwaliteit van het ruwvoer. Het luchtdicht afdekken van uw kuil op een snelle en efficiënte manier is daarom zeer belangrijk. Het Silage Safe ruwvoer afdeksysteem biedt u de mogelijkheid om het ruwvoer in uw kuil snel, nauwkeurig en met minimale fysieke inspanning af te dekken. 

De voordelen van het Silage Safe ruwvoer afdeksysteem op een rijtje:

  • Snel en goed luchtdicht in- en uitkuilen;
  • Minimaliseren van ruwvoerverliezen;
  • Innovatief en duurzaam;
  • Druk op de gehele kuil, ook de zijkanten;
  • Geschikt voor sleufsilo’s en lasangekuilen;
  • Eenvoudig aanbrengen zonder boren of zagen;
  • Lage aanschafprijs.


Hoe werkt het Silage Safe afdeksysteem?

Het Silage Safe afdeksysteem bestaat uit kunststof doeken van twee meter breed, geperforeerde pvc-buizen, stalen buizen en spanbanden. U legt aan beide zijden van uw ruwvoer een kunststof doek met daaroverheen het landbouwplastic. Na het inkuilen trekt u de kunststof doeken over uw ruwvoer. U verbindt de trekogen met de spanbanden en tot slot kunnen de kunststof doeken naar elkaar toegetrokken worden door middel van de spanbanden. De hoge kwaliteit van het gehele systeem zorgt voor een onderhoudsvrije en lange levensduur.

De klanten die het afdeksysteem reeds hebben aangeschaft, zijn positief. Zoals één van hen onlangs aangaf: “Het maakt het afdekken van het ruwvoer lichter en gemakkelijker.” Eén van de klanten die het afdeksysteem heeft aangeschaft is dhr. Leijzer. Voor meer informatie en foto’s over de toepassing van het Silage Safe afdeksysteem binnen het bedrijf van dhr. Leijzer klikt u hier.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01