Uitbreiding Silage Safe afdeksystemen

Verspreid over een periode van twee jaar heeft MBS Beton in totaal drie Silage Safe afdeksystemen geleverd bij Nooijen Dairy te Axel. Het melkveebedrijf heeft 350 melkkoeien en bijbehorend jongvee en zo’n 100 hectare grond.

De heer Blokker, eigenaar van Nooijen Dairy, heeft gekozen voor het Silage Safe afdeksysteem omdat hij het uitkuilen als erg arbeidsintensief ervaarde. “We dekten de kuilen voorheen af met grond. Toen zijn we op zoek gegaan naar een manier waarop het uitkuilen minder arbeidsintensief zou zijn en zo kwamen we op het Silage Safe afdeksysteem uit,” licht de heer Blokker toe.

De aanschaf van het eerste Silage Safe afdeksysteem bleek ook een mooi moment om over te gaan naar lasagnekuilen. Doordat de kunststofdoeken in hoogte verstelbaar zijn, is het afdekken van lasagnekuilen een stuk eenvoudiger. De melkveehouder uit Zeeland is positief over het Silage Safe afdeksysteem. “We hebben tot nu toe een goede ervaring met het Silage Safe afdeksysteem en hopen er in de toekomst nog veel gebruik van te maken.”

Klik hier voor meer foto’s van de sleufsilo’s met Silage Safe afdeksystemen. 

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01