MBS Beton Privacybeleid

Privacybeleid MBS Groep

Als MBS Groep zijn wij dankbaar voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle online diensten van de MBS Groep. U dient zich ervan bewust te zijn dat de MBS Groep niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

De MBS Groep respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Doeleinden
Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • afhandeling van door u aangevraagde informatie of publicaties;
  • nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen;
  • samenstellen gebruikerstatistieken;
  • beveiliging en verbetering van onze websites.

Ons gebruik van verzamelde gegevens


Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MBS Groep of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Persoonsgegevens

  • naam
  • NAW-gegevens
  • bedrijfsgegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • cv
  • motivatiebrief
  • informatie die u zelf invult in een open veld, zoals een bericht in het contactformulier


Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MBS Groep of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Op de website van MBS Groep wordt alleen gewerkt met functionele cookies. Analytische cookies worden toegepast puur voor eigen gebruik en worden niet met derden gedeeld.

Google Analytics
MBS groep maakt gebruik van Google Analytics op een zo privacy-vriendelijk mogelijke manier. Dit houdt in dat MBS Groep de volgende stappen heeft genomen:

  • met Google Analytics is een bewerkersovereenkomst gesloten;
  • het anonimiseren van uw IP-adres;
  • het uitzetten van ‘gegevens delen’ binnen Google Analytics;
  • er wordt geen gebruik gemaakt van andere diensten van Google in combinatie met de Google Analytics.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Als dat noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde producten, of aangevraagde diensten. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kunt u contact met ons op nemen.

Beveiligen en bewaren
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren conform de wettelijke richtlijnen voor het bewaren van informatie, te raadplegen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Vragen en feedback
Periodiek wordt het privacybeleid gecontroleerd op volledigheid en of het nog voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

Telefonisch:  035 588 18 88
E-mail:            info@mbs-groep.nl
Post:                Postbus 115, 3760 AC Soest

Inwerkingtreding
Deze privacyverklaring is in werking getreden op 15 mei 2018.

Volg MBS Beton

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Gerelateerde pagina's

Bekijk de gerelateerde pagina's

Download onze brochure
Contact

MBS Beton BV

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05